30 Maj

Alla mödrars dag

Tänk, min allra första mors dag var det igår! Vilken grej va? Själva dottern ifråga var kanske inte helt medveten om detta och annat än några soliga leenden så var det mest hennes far som stod för uppvaktningen. Men det gjorde han också med bravur! Med present som presenterades via specialgjord webbsida (man är väl gift med en webbkodare) och gofrukost på balkongen. Nypressad apelsinjuice och allt.

Sedan bar det iväg till Storstrand där jag och Hanna sjöng på 11-mötet, innan det var dags att fira min egna mor (samt mormor och farmor) med fika, matbjudning och solhäng! Den bästa morsdagsgåvan måste ju ändå vara att ha en fantastisk mamma själv att se upp till och försöka efterlikna i sitt moderskap. Jag och mamma är lika på mycket, olika på en del – men hjälp vad halv jag skulle känna mig utan henne. Jag kan bara hoppas att jag kan få betyda lika mycket för Edith om 26 år.

Efter matdags var det svärmodern som skulle uppvaktas, och tänk att även där blev det godsaker i form av mackor och rabarberpaj. Jag äter jämt som en häst hos svärföräldrarna, de har nämligen många goda egenskaper och matlagning är verkligen en av dem. Jag menar, i torsdags var det exempelvis pulled pork med rotfrukter i ugn, inlagd rödlök och vitkålssallad, sedan limecheesecake till efterrätt. Jag vet. Ord är överflödiga.

Tack alla underbara mammor runt omkring oss för allt ni gör! Utan er är vi ingenting!

Mors dag 2016

Mors dag 2016_6

Mors dag 2016_4

Mors dag 2016_7

Mors dag 2016_1

Lämna en kommentar:

  • mamma skriver:

    Tack Emma!? Du ska veta att det värmer djupt inne i hjärtat att läsa det du har skrivit. Jag kan inte tänka mig mitt liv utan dig. Det jag däremot vet är att Edith har den bästa mamman som går att få! Puss på er! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)