7 Jul

Aktiviteter

Hej ni! Hur mår ni i sommaren? Visst känns det verkligen som sommar ändå, tycker vädret är trevligt även om det pendlar lite i kyla/värme.

Vi fyller dagarna med bondgårdsdagar, besök på Nimbys, båtturer, goda luncher, bad i poolen – jamen bara mått gott. Man behöver som små utflykter tycker jag, det blir ändå en hel del tid på stugan när man bara är.

Men det är onekligen så att det känns märkligt att vara i någon slags mitt-emellan-tid, kan typ inte alls förstå att det mitt i våra båtturer kan starta värkar? Så konstigt att plötsligt åka in till BB mitt i semestern, och att det ska komma en bebis?! Haha det känns faktiskt helt overkligt. Det är ju bara typ tio dagar kvar till bf så det kan faktiskt dra igång när som helst. Men under tiden så njuter jag av att ändå må så pass bra just nu att vi kan göra roliga saker med Edith. Vi kommer ju bli lite mer begränsade ett par veckor efter födseln så det gäller att passa på. Har också gjort en beställning med nått spel, pussel och målarbok så att vi ska kunna ha lite roliga nya saker att mysa med när vi kommer hem.

Idag ska vi strax vidare till Hantons för en heldag med pizzatävling, högrevsburgare och såklart – MATCH! Kan inte låta bli att bry mig ändå, skulle vara otroligt häftigt att få uppleva semifinal och då även antingen final eller tredje/fjärdematch. Uppvuxen som man är med en bror som hade ”sammandraget från VM 94” som favoritfilm på VHS.

Hoppas du har det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)