16 Dec

Lucka nummer 16: ”Jag borde gå och lägga mig”

Innan jag fick barn skulle jag säga att jag var en morgonmänniska, trött på kvällarna och relativt lätt för att stiga upp på morgonen.

Nu är det ombytt.

Nä, okej, men nu är det ju så väldigt mycket man vill hinna med på kvällarna – om inte annat se flera avsnitt av en serie i lugn och ro, eller hinna måla klart en tavla, eller läsa allt som är kvar i den spännande boken. Därför är det svårare nu att komma i säng, speciellt när vi ändå sover bra nätter och man faktiskt har något val (till skillnad från ”sleeping hell-perioden med Signe D.”). Träningen gör också att jag är lite piggare i allmänhet. Tänker att jag vid kl. 22 börjar tänka ”oj, dags att sova snart”, och sedan tar man ändå minst en timme till innan man slutar med det man håller på med. Somnar kanske mellan 23-23.30 på vardagarna, och det är ju ändå helt okej om man sedan får sova till 7!

Och sedan på morgonen, jamen det är ju så skönt att ligga och dra sig. Kan inte påstå att jag behöver sova speciellt länge, men det är något med mörkret och kylan där utanför sängen som gör att man bara vill fortsätta kura med små varma barnfötter mellan låren.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)