14 Dec

Lucka nummer 14: ”Jag mår bra när jag…”

Jag upplever ofta att jag mår bra, i det lilla. Mitt problem är snarare att känslan pendlar så ofta, haha. Jag mår jättebra när jag är ensam. Samtidigt som det bästa jag vet är att ha kalas och bjudningar inbokat. Jag älskar att vara med barnen, rå om dem, se vad de gör. Samtidigt som det bästa jag vet är när Jakob säger ”vi åker och badar en sväng” och så vet man att man har två timmar för sig själv i huset. Jag tycker fredagskänslan är helt otrolig, när man vet att vi ska få vara lediga allihopa, gå i myskläder, pyssla på med något. Samtidigt som det kan vara så väldigt skönt när måndagsmorgonen kommer, med rutiner och ordning.

Och så där håller jag på. Vill liksom ha det ena, för att sen inte vilja ha det mer och ha något annat. Tur att ombytena mest handlar om saker som ”vardag eller helg”, och inte ”bo i San Francisco eller Hong Kong”. Hade varit lite svårare att hoppa mellan, inbillar jag mig.

Jag mår bra när jag är i fas. När jag lyckas hitta känslan av att ”jag gjort tillräckligt” för nu, och att jag bara kan vara en dag eller två. När jobbet är under kontroll, hemmet hyfsat städat, kylen är fylld av mat, och barnen inte är på bråkigt humör. När min to do-list inte har så många punkter.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)