12 Dec

Lucka nummer 12: ”Det här längtar jag efter”

Förlåt miljön, men förutom det vardagliga i att jag längtar tills man kan ses som vanligt – och till jullov, så längtar jag väldigt mycket efter att resa till ett annat land. Vi har aldrig gjort det med vår lilla familj, och nu när barnen är lite äldre så skulle det vara så otroligt mysigt äventyr att åka på tillsammans.

Och ja, det går ju att resa i Sverige också, men jag längtar efter spänningen att sätta mig på ett plan, upptäcka ett nytt ställe, känna en annorlunda värme, se natur som jag inte är van att se, äta ny mat, ha semester tillsammans där enda målet är att bada, dricka läskande drinkar och bestämma var man ska äta middag eller vilken båtutflykt man ska åka på nästa dag.

Jag är inte så orolig för att det inte kommer inom överskådlig framtid (även om det är ett par år), men man kan väl ändå få längta??

Jag börjar kanske ändå med att längta efter jullovet. Och sedan under våren, längtar jag väldigt mycket efter att få ett till litet syskonbarn (jaa, http://hemmahosemma.com/kalas-med-bondgardstema ska bli storebror! <3). Så otroligt mysigt. 

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)