9 Dec

Lucka nummer 9: ”Jag avskyr när människor…”

Det här var en svår lucka, det är väldigt sällan jag känner avsky. Får man svara… när folk är dumma i huvudet? Haha, förlåt. Men aldrig känner jag mig så missmodig som när jag lyssna på typ Ring P1 eller kommentarerna på lokaltidningens facebooksida. Jag känner ju dock inte avsky, mer någon slags uppgivenhet över människor i största allmänhet.

Nu låter det här ju väldigt pretto, men i regeln tänker jag att folk gör så gott de kan? Och nej, alla har inte stannat hemma det här året när de borde ha gjort det, alla har inte gjort likadant, och ja det är orättvist – men samtidigt, så lite vi vet. Om varför beslut tas, och varför människor gör som de gör.

Men okej, om vi ska hålla en mer lättsam ton så kan jag tämligen snabbt göra en liten lista på saker jag avskyr när en viss herre i huset gör? Nå? Vad säger ni?

Låt mig lista utan inbördes ordning:

  • När han flyttar min mobilladdare från mitt nattduksbord (och säger att jag får hämta den själv)
  • När han lämnar kvällsmaten framme på kvällen så att den är förstörd dagen efter (ja – detta händer faktiskt, FÖR ofta!)
  • När han ställer saker ovanpå kylskåpet så att de faller på mig när jag öppnar kylskåpsdörren… (Vem gör ens så?? Okej, inte med flit, men ändå?)
  • När jag med inlevelse berättar en intressant anekdot och han påpekar att jag säger ett ord fel. Nåja, händer inte så ofta pga språkexpert….

Okej, vi får stanna här. Känner hur irritationsmonstret inom mig väcks till liv, och det är inte nyttigt för någon.

Tack och hej.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)