8 Dec

Lucka nummer 8: ”En bok jag lärde mig något av under året”

Pinsamt nog läser jag ju mest böcker för mitt höga nöjes skull, inte kommer jag ihåg om jag lärt mig något speciellt? Känns mer som att jag har lärt mig något om själva bokläsningen i sig, att om jag bara prioriterar det över surfande och tv (och läser från mobilen, trots att jag hellre vill bläddra bok) så är det så underbart att komma in i ett lässvep där man bara längtar tills att få läsa.

Jag har ju läst fler böcker i år än på länge, läser fortfarande men något långsammare när målningen tagit över mycket kvällstid. Har också beställt min största julklappsbeställning från Akademibokhandeln, just därför att jag ser det som mitt mission att sprida lite läsning till barn och familjemedlemmar.

Nu på senaste har jag läst Spegelmannen av Lars Kepler (sviker aldrig, otroligt bra), samt en hel del från Simona Ahrnstedt, både hela serien om Slottet Wadenstierna och serien om De La Grip. Gillade nog de äldre varianterna mer, med baler och riddare. Just nu läser jag den efterlängtade fortsättningen Nio liv av Emelie Schepp. Annars kan ni kika in tipslistan från i somras om du behöver ha fler boktips!

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)