7 Dec

Lucka nummer 7: ”Vem är jag när jag är modig?”

Jag ser mig nog inte som speciellt modig. Inte feg heller kanske, men något slags klassiskt där mitt emellan? Men något jag tycker är modigt är att be om ursäkt och erkänna när man gjort fel, och det här året har jag mer eller mindre omedvetet försökt öva på det. Jag och Jakob är väldigt bra på det, men det är svårare att höra av sig till vänner, ja till och med övrig familj.

Det känns som att jag med åren blivit mer känslig kring när något skaver, och jag har försökt blir bättre på att höra av mig efteråt – även om det känns rätt obehagligt – och liksom ”reda ut” saker som man kanske är rädd för tolkades fel. Eller tolkades rätt, men som helt enkelt inte var snälla. Skriva ett sms om att ”Jag mår dåligt över att du kanske blev ledsen när jag sa…” osv, eller vad det nu kan vara.

Det tycker jag är modigt, för mig! Att våga säga att jag hade fel, och försöka ändra på mig. Livet är alldeles för kort för att ha prestige och inte kunna be om ursäkt till de man tycker om.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)