4 Dec

Lucka nummer 4: ” Så ställde jag om mitt arbetsliv”

Ha, ojoj. Mitt arbetsliv har minst sagt varit intensivt i år. När alla andra fick ingenting att göra, så blev jag istället en flaskhals på mitt jobb, när allt skulle ut via digitala kanaler. Filmas, redigeras, textas, ändrad information, ändrad information igen. Men missförstå mig rätt, det har varit kul! Om än stressigt. Kanske speciellt de här senaste veckorna, när det fullkomligt exploderade av saker att göra i en tid där det i vanliga fall är rätt stressigt.

Jag har också fått lära mig nya saker, vilket alltid är trevligt. Åtminstone när man väl lärt sig dem. Blivit både ljudtekniker och regissör.

Jag är också glad över att jag har ett arbetslag som verkligen har hållit andan uppe, ställt om, kommit med idéer, gjort saker de inte gör i vanliga fall – otroligt glad över att vara en del av ett sådant arbetslag.

Och nu, ja nu jobbar jag mest härifrån:

Vår vind som vi fick röja undan saker från och ordnade ett hemmakontor för två (Jakobs skrivbord är mot motsatt vägg), och som faktiskt blev riktigt mysigt. Vi tog hit sotaren förra veckan, så nu kan vi till och med sitta och elda i kaminen på morgonen! Otroligt, faktiskt.

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)