3 Dec

Lucka nummer 3: ”En lokal upptäckt jag gjorde i år”

Har inte hela det här året varit en lokal upptäckt? Både i det lite större, att det går väldigt bra att semestra hemma i Sverige, till det något mindre att Piteå har många mysiga små hak med både fika, butiker, natur, till det pyttelilla – att vi har fått upptäcka nya små lekparker runt om i Bergsviken och njutit av inte mindre än två vackra sommarstugor. Bara vårt hus har liksom känts extra trevligt i år, eftersom vi också äntligen har fått fixa till på gården.

Gillar för övrigt företagsandan och patriotismen som ändå finns i Piteå. Bara att Reko-ring har kört i Piteå i år? Otroligt roligt. Och det är inga problem att handla lokalt, när det finns så många små butiker med fina prylar. Kan vi dock bara kort nämna, även om det är utanför ämnet, hur det här inte blev ett second hand år? Hade någon tanke om att handla alla julklappar second hand, det gick absolut inte när man plötsligt bara skulle gå hemma. Halva grejen är ju att gå på loppisar och klämma och känna. Okej, jag hör er , det finns Tradera osv, men jag blir alltid på så otroligt dåligt humör av att förlora budgivningar i sista sekund. Nåja. Miljön fick sig förhoppningsvis ett rejält uppsving ändå, av alla inställda flygplan om inte annat.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)