1 Dec

Lucka nummer 1: ”Det drömde jag om när året började”

Första december, och första luckan i bloggkalendern. Ja och vad ska man säga, liksom för många andra blev det här året inte alls vad jag hade tänkt mig. Jag minns att jag stod där i början av året och tänkte att det här var liksom ett belöningsår efter några småbarnsår med lite sömn. För första gången sedan typ 2015 skulle vi resa utomlands, inte bara en gång utan både hela familjen med Jakobs släkt för att fira alla årets 60-åringar och sedan på tjejresa till Spanien med några av mina bästa vänner. Det var bröllopsinbjudningar till flera nära vänner (och även till min lillebrors bröllop), det var roliga jobbkonferenser, det var stora firanden för svärföräldrarna som fyllde 60, det var mitt eget 30-årsfirande – jamen, sådär som det kan vara när man blickar framåt mot ett härligt år.

Sedan blev ju absolut ingenting som det var tänkt, och ja på många plan blev det helt okej ändå, men jag hade ju givetvis hellre sett att världen inte hade behövt hantera en pandemi det här året.

Jag är helt enkelt inte så bra på att hantera när saker inte blir som man tänkt sig, vilket ju varenda grej i ett helt år inte blivit. Om jag blivit bättre av all övning? Kanske just precis nu, för att man är inställd på det. Men jag tror dessvärre egenskapen är för djupt rotad i min personlighet.

Jag gläds ändå över allt roligt som faktiskt hände, även det här året.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)