24 Jul

Stilla dagar

Sommardagarna verkligen bara rullar på. Jag är mer dygnvill än jag varit på länge, vilken dag är det? Hur mycket har vi kvar av semestern? Är det något jag behöver fixa som jag har glömt?

Men jag är också mindre stressad över det än jag varit på länge. Låter dagarna gå och bara flyta med i hur bra vi har det. Det tenderar nämligen att hända en hel del trevliga saker ändå i livet och här ute på stugan, utan att just jag vet om det flera veckor i förväg. Otroligt vilsamt.

Jag känner också (blunda nu, ni som typ just fått semester) att jag närmar mig processen att jag mentalt börjar landa i att hösten snart är igång. Nej, jag vet att vi har några veckor kvar, men det är ändå en härlig känsla när man får börja glänta lite på den mentala dörren. Börja planera barnrumsprojektet som vi tänker hinna med innan vi börjar om att jobba (älskar att göra om i barnrum!), kolla in lite höstnyheter på klädfronten, spana på sortera-skafferiet-lösningar. Jamen, ni vet. Fix inför hösten. Myyyz!

Annars fyller vi dagarna med lek, små utflykter till café, stugbesök, båtturer när vädret tillåter, fikastunder, bokläsning och barnfilmer medan regnet smattrar.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)