17 Jul

Signes födelsedag

Strax efter midnatt och jag sitter kvar i stugans sken efter att de sista gästerna gått hem och vi plockat ihop presentpapper, vimplar och kakburkar. Vilken fin 2-årsdag vi har haft för vår älskade lillasyster!

Jag tänker att jag ska återkomma med ett 2-årsinlägg om henne som jag brukar försöka göra (mest för mitt egna minnes skull) men oj vad hon är underbar den här lilla människan.

Hon fattade givetvis ingenting om att dagen var i antågande, annat än att hon visar två (i bästa fall) fingrar och svarar ”tåååå” på frågan hur många år hon fyller, men vi startade i alla fall med att sjungandes Happy birthday (Ediths val) vandra ner till storstugan där vi igårkväll hade pyntat med ballonger och lagt paketen i en liten hög.

Sedan blev det givetvis invigning och lekstund. 

Innan vi högg in på frukosten som vi kunde äta ute i solen. 

Därefter åkte vi iväg och badade, samt preppade för dagens kalas. 

Paketöppning med succépresenter hela dagen lång! Duplo, mjukisdjur, böcker (serien med Sagan om den underbara familjen kanin är ny favorit), kläder, innebandyklubbor, doktorsgrejer, spel, jamen listan kan göras lång.

Middag med kycklingtaco, mangosalsa, guacamole och gräddfil. 

Vidare med efterrätten. Blir liksom alltid sugen på mer ”tantigt” fika på sommaren? Såsom småkakor och jordgubbstårta. Eller så är det bara porslinet som gör det.

Bad och lek!

Vår älskade 2-åring. Jag vill fira om och om igen, att just du kom till oss.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)