14 Jul

Middagshäng

Det känns som att vi är ovanligt många på stugan i år, eller så beror det på att vi är ovanligt många som är lediga och sedan har det tillkommit någon respektive. Väldigt trevligt! Att tillverka ett nytt långbord till baksidan står på tur, vi ryms inte riktigt längre att äta inomhus i en av stugorna, utan nu är det utomhus som gäller. Vi är väl ungefär 15 personer till varje middag. Men ett utegym är precis färdigbyggt så snart står säkert bordet på plats också.

Det är ju Jakobs familj och Jakobs moster med familj som bor här, och familjerna turas om att ordna middag. Vilket också innebär att det är väldigt hög standard på middagarna, ingen fil-middag här inte. Det grillas, görs grytor, äts tacos och som här om dagen – surströmming. Ingen personlig favorit för vår familj kanske, men vi är glada över varmkorven som serveras till, och gör våra egna små mackor av det.

Det är fint det här, att få bo i minikollektiv några veckor varje år. Att hjälpas åt med mat och disk, kunna ansluta till någon som tränar, spelar kort eller som har värmt upp poolen. Eller bara få ligga och slumra i soffan medan man hör folk som mumlar utanför stugan. Ligga och läsa på kvällarna tills någon sticker in huvudet och säger att nu finns det te och mackor.

Bli ompysslad och också ibland få pyssla om. I precis rätt proportioner. 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)