4 Maj

Valborgshelg

Måndag och vilken lång helg vi har haft? Rent tekniskt har den ju också varit lång, men känslan är att vi har varit lediga hur länge som helst. Vi har hunnit ha familjehäng med storfamiljen, barnskötningar (älskar att barnen runt omkring oss börjar bli lite äldre så att det bara är att ”ta hem något barn en stund för att leka”), middag med vänner, utomhusfix osv. Fullt upp men med mycket vara-i-nuet-tid. Edith har också knäckt cykel-koden, bara en sådan sak. (Nu ska vi bara lära oss att starta och stanna också…..)

Tror aldrig vi har varit så mycket utomhus som vi är nu. Vi har junta utomhus (promenerar, grillar vid eldstäder), matlaget träffas ofta utomhus, vi leker med barnen utomhus, gudstjänster är utomhus osv, osv. Trevligt ändå! Det här är ju ändå min bästa utomhus-årstid. Har till och med behövt köpa friluftsbyxor. Bara en sån sak.

Som sagt, lång helg så det känns länge sedan det var valborgsmässoafton men låt oss ändå landa där. En aktivitet som tacksamt nog inte behövde anpassas allt för mycket, grill och utomhus hör ju liksom till. Möjligtvis i något slimmad variant när det gäller mängden folk, men vad gör det när man får omge sig med så trevliga människor. Egen matsäck med och sedan satt vi mumsande vid vännernas eldstad i flera timmar. Småtjejerna lekte på själva med vad som fanns att tillgå (barn är otroliga ändå), och sedan körde vi hem i den ljusa kvällen.

Och nu är det maj hörrni! 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)