9 Apr

Redo för påsk

Hjälp vilka intensiva två veckor på jobbet. Allt har ju mer eller mindre ställts om, precis inför kyrkans viktigaste högtid, och ja – det har helt enkelt funnits en del att göra. Men bara roliga saker, och jag slås än en gång av hur bra jag trivs på den här arbetsplatsen! De är så otroligt flexibla och bjussiga, och det märks att alla trivs med att jobba här.

Nåja, nu skulle inte det här bli ett hyllningstal till mina kollegor, men idag när jag tillslut hade slutfört arbetet och stressat hem till senare hämtning av tjejerna än jag hade tänkt – och huset är stökigt och det är ohandlat. Ja, då finns det bara en sak att göra, rulla upp ärmarna och helgstäda järnet.

Vilket gör det så otroligt njutningsfullt att nu på kvällen få sätta sig i soffan, i det nystädade huset, tända ljus och se senaste avsnittet av Gift vid första ögonkastet (som för övrigt är rätt lamt i år?). Äntligen påskledighet! Påsklov nästa veckan för hela familjen, vi skulle ju nämligen ha varit i Kroatien då så det var lika bra att behålla ledigheten. Det ser jag fram emot!

Jag antar att era påskplaner också behövt anpassas, och för oss blir det en påsk där vi flyttar ut ett par nätter på mamma och pappas nya stuga, firar pappa som fyller år på lördag och åker iväg någon sväng för påskfirande med Jakobs familj och släkt. En riktigt trevlig påskhelg, om ni frågar mig.

Förra lördagen hann vi ha en härlig pysselförmiddag medan jag pyntade lite i huset, och jag tänkte att ”nu ska jag bara lägga fram massa pyssel och inte vara förberedd med massa alternativ” – men då innebar det också att jag satt själv kvar vid pysselbordet efter typ en kvart, hehe. Inte mig emot. Jag pysslade på med mina utblåsta små ägg och var nöjd.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)