25 Jan

Louies dop

Vi har just myst ner oss i soffan framför veckans avsnitt av Sveriges Mästerkock, efter spontan tacomiddag med vänner och barn – och jag myyyser av det samt att vi har fått vara på såå fint dop idag. För lilla Louie! Min yngsta broder Viktors barn.

Jag vet inte varför jag tyckte det var lite extra mysigt, kanske för att Signe sov under både ceremoni och lunch (hehe, jamen man får ju onekligen lite bättre fokus då) och så för att Viktor för första gången vågade sjunga framför folk, tillsammans med pappa men också själv vissa stycken. Stort ju! Han har alltid sjungit mycket hemma och trots att pappa har stått på scen och sjungit typ hela våra liv så har det för båda bröderna suttit väldigt långt inne att våga sjunga framför andra. Så, inte annat än att man blev lite rörd. Sedan hade de så väldigt fina röster ihop eftersom de har ganska lika röster, så det lät jättebra. En parentes, men som storasyster är det som att småbröderna bara behöver göra något litet extra för att man direkt ska pysa upp av stolthet. Känner ni andra storasyskon igen er?? Pågår detta livet ut?

Sarita och Viktor hade i alla fall ordnat så fint med tomatsoppa och tillbehör, och sedan var det tårta och mingel med släktingarna. Och Louie var som vanligt gulligaste barnet i sikte.

Tack för ett underbart dop!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)