20 Jan

Att njuta av vardag

Nu har vardagen rullat igång, och på dagarna är vi alla på våra egna håll. Inskolningen med Signe gick kanonbra första veckan, sedan fick hon ett par dagars ledsen-lämning, men idag gick det bra igen. Skönt! De går ju inte på samma förskola eftersom S inte fick plats nu efter jul, annars hade det nog varit nemas problemas, om storasyster också hade varit där vid lämning.

Jag kan verkligen njuta av vardag, av det lilla som är så fint med den. Jag känner mig tillfreds på morgonen när vi kommer oss iväg allihopa med dagens olika packningar redo, när vi har våra egna sammanhang där vi trivs, jag känner sådan fröjd sedan på eftermiddagen när jag får hämta och samla in min klan igen, äta middag och prata om dagen. Jag myser när jag på tisdagseftermiddagen vet att jag ska få vara ledig med tjejerna dagen efter, och jag njuter verkligen på kvällen när båda barnen sover tryggt i sina sängar och jag och Jakob kurar ihop oss i soffan. Njuter av att energin är tillbaka efter graviditet och amning, att jag känner igen mig själv igen. Att jag är kär i Jakob, och han i mig.

Jag är också så tacksam för att vi har så mycket roligt som händer nu framöver med dop, kalas (en viss person har ju exempelvis börjat planera sin 30-årsfest i mars), bröllop, familjeläger, och att vi har människor runt omkring oss som vi är bra på att träffa även vardagskvällar. Äta middagar, ha julgransplundring med och dansa med barnen (som vi blev bjudna till förra tisdagen), träffas och fika någonstans.

Jag förstår att folk kan ha stora drömmar, fantisera om det som komma skall eller det som inte finns inom räckhåll. Men jag, jag är så tillfreds med pärlbandet av fina dagar tillsammans, där vi är friska och inte har något stort som gnager eller ger ångest. Det är fint att vi har det så. Och att jag har vett att uppskatta det.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)