20 Dec

Lucka nummer 20: ”Mitt bästa vardagstips”

Uppdraget här var ”Vilka tips  har du för att få vardagen att gå i ett skönt flow?”

Planering. Ta en stund av helgen för att planera vardagen. Det värsta jag vet är att vakna upp med stress på måndagen för att inse att kylskåpet är tomt, att du skulle ha förberett en grej till på tisdagen som du inte hinner göra ikväll, att du glömde hämta en sak som du behöver nu på morgonen osv osv. Jag vill vara förberedd för veckan!

Vårt nya är ju även att planera in häng regelbundet. Boka in träffar långt innan! Då får man det att hända i mycket högre utsträckning.

Gemensam kalender. Det går i samma stil som planeringspunkten men jag och Jakob har en familjekalender i mobilerna, där man lägger in allt som rör oss båda. Att man är borta någonstans eller något som gäller barnen, att soptunnan ska fram osv. Då blir det bådas ansvar och ingen blir överraskad för att den andra plötsligt ska iväg.

Mys för mysandets skull. Tänd det där ljuset på bordet trots att du inte ids eller tycker att det gör någon skillnad. Sätt på musik trots att telefonen ligger i ett annat rum. Ät kvällsfika själv eller med din partner bara för att det är trevligt att ha gjort det.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)