13 Dec

Nissedörr

Förra året körde jag ju med en playmobil-kalender, och egentligen var jag sugen på att göra något liknande i år men samtidigt kände jag också att ett paket om dagen? Och sedan en julafton med massvis med klappar. Äh, jag var bara inte så sugen på att införa den traditionen, kanske att jag gör något sådant med typ pyssel och något kreativt framöver men inte i år.

Så, om man då ändå vill sprida lite magi över december så var jag istället sugen på att köra med Nissebrev som är så populärt. Jag har alltså köpt en liten dörr med tillbehör som jag fäst på golvlisten, och varje dag har Nissen lämnat ett brev och gjort små bus. Sååå populärt här hemma, Edith är i perfekt ålder och det pratas mycket om Nissen och vad han har gjort.

Verkligen ett toppenalternativ till paket! 

13 Dec

Lucka nummer 13: ”Bästa podden”

Jakob är ju poddmaskinen i vår familj, jag tror han prenumererar på drygt 20 (!) podcasts varje vecka. Jag är glad om jag hinner med ett avsnitt. Men om jag hinner, då är min prioritetslista i följande ordning:

  1. En Underbar Pod
  2. gott folk.
  3. Sommar i P1
  4. Fredagspodden
  5. dålig stämning

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)