10 Nov

Fars dag

Vilken fullspäckad och fin fars dag vi haft! Först började det med en sovmorgon till 7.30 när S valde att slå personligt rekord, och ja – det tackar vi ju för, bara det att det blev lite stressigt för en familj som inte behövt ställa klockan på 3,5 år hehe. Nåja, vi hann fira Jakob med paket och frukost på sängen i någorlunda lugn och ro, sedan var det vidare till gudstjänst där jag är med och håller i Skatten för barnen. Fullt hus med massor av olika åldrar, väldigt trevligt!

Direkt efteråt susade vi vidare till bror Martin där vi hade sopplunch hela familjen för att fira pappa. Signe sov i tre timmar (så exakt hela lunchen) och de övriga barnen lekte uppe på övervåningen och vi satt där plötsligt i lugn och ro och mumsade på god mat och tårta. Lyxigt!

(Alltså Louie, vad är det för GULLGULL??)

Sedan åkte vi vidare till Arnemark där vi var bjudna på middag hos svärmor och svärfar (bara det att få bli bjuden när man själv är den som uppvaktar), tillsammans med Jakobs morfar och hans systrar. Ungefär där glömde jag ta bilder men en liten bild på Lottas tårta hann jag knäppa innan den slukades ner i magen.

Nu går vi mot en spännande vecka, och jag är glad och tacksam över alla underbara pappor i min närhet! Tänk vilken tur att jag hann knipa en sådan kanonpappa till mina barn!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)