9 Okt

Herman 4 år

Vilken vecka vi har haft! Från lågt till högt, med en bil som vi trodde var paj där det visade sig vara smuts bakom ett däck (och vi sparade typ 30k hehe), jag har sökt lång julledighet och börjat fnissa över att julen närmar sig, vi har fått fira älskade Herman som jag snart ska återkomma till – och sedan har jag ju blivit faster igen! Till en liten ljuvlig människa, men jag återkommer med ett eget inlägg om det. Måste ju samla ihop någon bild först, hehe.

Men till ämnet, i lördags var det kalas för mitt syskonbarn Herman! Denna roliga, kramiga filur som dansar bättre än någon annan fyraåring jag känner. Jag minns när han föddes och jag tyckte han var det mest docklika barnet jag någonsin sett, alldeles underbar. Och nu har det gått fyra år sedan dess och det är så roligt att se hur han och Edith nästan är som syskon. Alltid mycket kärlek och i ärlighetens namn också en hel del bråk, men nu är det mest lek och ömsesidig kärlek.

Tack för att vi fick komma på ditt kalas, vår älskade Herman!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)