1 Okt

Septemberkärlek

Farväl du kära september. Visst är vi alla överens om att september är årets bästa månad? Ingen som säger emot, förstår jag. Nåja, december kanske toppar det men det beror ju enbart på julen. September som årstidsmånad är ju bara ljuvlig.

Det här med att värmen dröjer sig kvar medan det ändå finns en krispighet i luften. När man kan gå ut i stickad tröja och vara perfekt klädd. Att man kan skörda grönsaker på Mårtensgården, plocka bär i skogen och baka muffins på kvällarna. Att man kan vara ute och göra aktiviteter och temperaturen bara är helt perfekt, ingen som svettas och ingen som fryser. Att soliga helgdagar när man höststädar på gården är precis lika härliga som regniga innedagar när vi tänder ljus med en nykärlek som bara september kan erbjuda, och lyssnar på stillsam musik i bakgrunden. Jag reserverar böcker på bibblan och njuter av att trygga tv-program gör återpremiär (idol, Bonde söker fru, osv), och har det i bakgrunden på kvällarna. Vi fantiserar om långkok och nya recept, och fyller förrådet med ved från svärfar.

September, du härliga tid! 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)