15 Sep

Föreningsresa till fjällen

Återigen en helg av radioskugga, men nu har vi landat hemma igen efter en helg i fjällen med EFS-föreningen. Vilken lyckad tripp! Vi var över 60 personer som bussade dit (nåja, just vår familj åkte bil eftersom vi inte kunde flytta över bilbarnstolarna) och sedan har vi lekt lekar, ätit god mat, haft andakt och framför allt – vandrat! Alltså det här är verkligen något som kommit på senare år, det här att jag känner längtan efter att ”vara i naturen”. Haha sån klyscha, precis som alla andra i Sverige med andra ord.

Jag, tjejerna och Martin och Herman vandrade upp på Falkberget tidigare i veckan, som en liten försmak, och nu toppade vi det med att gå längs Vaukaleden i Arjeplog. Kommer på mig själv med att verkligen njuta av att bebistiden börjar vara passerad, jämfört med i våras när vi var där på familjelägret med kyrkan så går ju Signe själv nu, vi har två barn som sover hela nätterna i egna sängar, som busar med varandra på hotellrummet, äter vanlig mat, kan sitta i bilen och roas av att ”snacka på” och se samma program på ipaden. Underbart!

Kan vi också bara få skryta över att familjens 3,5-åring gick nästan en hel mil själv på samma dag, utan att gnälla nämnvärt? Förutom några korta stunder där Jakob bar både Edith och Signe på ryggen, haha. Och tänk, sedan fanns det ändå energi kvar i benen att busa runt hela kvällen. Imponerande.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)