19 Aug

Kräftskiva med vännerna

Måndag förmiddag, Signe sover ute i vagnen, tvättmaskinen är igång och Edith pysslar på bredvid mig. En ny vecka efter en fin augustihelg, där vi bland annat fick till en kräftskiva ute på stugan med alla vännerna. Så väldigt trevligt! Det är inte så ofta vi träffas allihopa sådär, så det slår en alltid hur mysigt det är. Det var några som inte kunde men i övrigt var vi 22 vuxna och 10 (!!) barn, varav det yngsta bara var några dagar gammal. Tänk om man hade fått en liten glimt av det här i ungdomens dagar, när vi sprang omkring i skogarna och lekte engelska fängelset. Hehe.

Så vi dukade upp inne i ena stugan, och det slog oss också att knytisborden börjar vara riktig vuxenstandard. Men så har vi ju övat många år också, efter otaliga knytisbord i olika sammanhang.

Så vi åt gott, barnen badade, vi åt paj och glass, och sedan spred vi ut alla barnen i de olika sovrummen och samlades i den andra stugan där vi körde musikquiz och kräftquiz. Sedan stannade vi uppe alldeles för sent, men det var så värt. Man får ju passa på!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)