16 Aug

Topp ett bra bullar.

I söndags hade vi en sådan väldigt härlig saft- och syltdag, vi hade nämligen fått flera kilo färdigplockade krusbär (ja, vilken grej) av kusin Elin. Vi gjorde flera flaskor med krusbärssaft och burkar av krusbärsmarmelad. Så gott?? Visste typ inte hur det smakade riktigt, men det är min absolut godaste marmelad tror jag. Den är som perfekt syrlig, frisk och söt på samma gång.

Jag var också tvungen att göra bullar med krusbärsfyllning, och den här gången hade jag gett mig den på att göra bullar som var både vackra och goda. Tidigare blir mina bullar alltid som överjästa monster, så nu gjorde jag dem mycket mindre.

Och alltså, mina bästa bullar hittills! Inte helt hundraprocentiga i gräddning, hade kunnat tas ut lite tidigare på grund av att de var små, och jag hade nog kunnat ha varmluftsugn så att de fick färg tidigare. Men smaken var otrolig om jag får säga det själv. Och visst blev de vackra? Vackra bullar, och vackra bär. Som en liten hand vill nalla från.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)