15 Aug

Baby shower

Snart helg igen innan jag kommer in och skriver om förra helgen, hehe, men vi kan ju bara nämna först att första vardagsveckan är gjord (Edith har dock varit fortsatt ledig från förskolan) och det känns riktigt bra! Det tar en liten stund att vara inne i föräldraledig/jobb/middag/kvällsaktivitet innan läggning/vuxentid, men jag tycker om det. Innan läggning har vi tagit små cykelturer och sagt hej till folk (älskar att bo nära så många vänner och familj), vi har varit ute på gården, gått små turer i skogen och bara pysslat på hemma.

Men i lördags, då var det inget pyssla på hemma utan då var det äntligen dags för baby shower för Sarita! Så treeevligt evenemang det ändå är, god mat, fika och tårtor, roliga lekar och massor med snack om förlossningar och bebisar. Vi lyckades också överraska den blivande modern ordentligt, hon brukar alltid ha luskat ut vad som är på g men inte den här gången. Hennes mamma Åsa gjorde ett strålande jobb med den biten.

Ah, kan inte förstå att det bara är typ sju veckor kvar innan ett litet syskonbarn kommer! Det bästa med bebisar – när de har sådant nära släktskap med en så att man får hälsa på när man vill, men sedan får åka hem och sova. Hehe.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)