26 Jul

Cykel och vänner

Sommardagarna avlöser varandra och vi spenderar våra dagar med att växla mellan…

…våffelbesök på stugan med vänner,

…strandhäng på olika stränder,

…middagsgäster i form av Lina och Elin med familjer,

…och igårkväll cyklade vi in med min familj till stan och kände av festivalvibbarna. Åt mat, barnen åkte karuseller och sedan cyklade vi hem i sommarkvällen. Jakob åkte iväg på bastukväll och jag spelade spel med övriga familjemedlemmar. Härligt!

Och ni sommarälskare kan sluta läsa nu hehe, men i samband med att man märker att kvällarna börjar mörkna små, små stunder i taget så känner jag också ett sådant lugn över att hösten väntar. Det ska bli så mysigt med svala kvällar, blåbärsplock bakom huset, första brasan. Höstkläder och grytor. Mitt roliga jobb som jag tycker så mycket om, Jakob som ska vara helledig hela okt-dec och jag jobba 75 procent vilket innebär att vi kommer få vara lediga hela familjen mycket tillsammans (tänk julmånaden!). Men första delen av hösten är det halva veckor tillsammans med mina småtjejer. Underbart att vara med dem just nu!

Och när vi kommer tillbaka från stugan har jag bestämt att vi ska bygga en lekstuga, eftersom det är nu de är i perfekt lekstugeålder. Det märks att det är semester, när man börjar rita lekstugor och googla på inredning.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)