16 Jul

Sommarhälsningar

Här blev det tyst, det kan tyvärr inte hjälpas såhär ungefär i mitten in i vår långa sommarledighet. Hur har ni det i sommarkylan? Ja, för någon direkt värme kan man ju inte tala om än, ibland gnistrar det till en dag eller två och man vågar sig ut med filtallriken i morgondimman. Men det gör mig inte så mycket, jag som ju inte är någon värmedyrkare som ni ju alla vet.

I måndags kom vi hem från en dryg veckas tågresa till Göteborg (mer om det i ett annat inlägg), och de här två dagarna har gått åt till att packa upp och förbereda inför morgondagens ettårsfirande. Så väldigt mysigt att få bjuda ut på kalas här på stugan!

Vad gör vi som mest då? Ja ni, låter dagarna rulla i maklig semestertakt. Nåja, så makligt som det nu går med två små damer. Alltså, hur njutit måste det inte ha varit att vara här innan vi hade barn? Förflytta sig mellan soffa/solstol/hängmatta, ta en hel Sims-dag framför brasan när det regnade, stå och baka bullar i timmar med Sommar i P1. Se ikapp alla serier man inte hunnit se, se Sommar med Ernst, läsa oändligt med böcker. Jag tror på allvar jag skulle kunna hålla mig sysselsatt i veckor utan att bli rastlös.

Äh, det är såklart underbart att ha sommarlov med barnen också. Bara inte riktigt…. lika vilsamt.

Vi har haft lekbesök, bland annat av Martin och Herman. Lek, fika, bad och obligatorisk pastasallad till lunch.

Vi åker vattenskoter.

Leker med vattenlandet.

Äter surströmming (jag hör dessvärre till korv-ätarna).

Nu ska jag slå in paket, imorgon har vi en ettåring i huset!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)