22 Jun

Midsommarafton

Regnet öser ner och vi har parkerat oss hos Wikströms för Mario Cart, men innan det vill jag bara uppdatera om vår drömmiga midsommarafton som vi hade igår. Vilken särdeles trevlig tradition vi ändå har hittat där! Med fem plus-gäng också, en blandning av familj och vänner. Bästa kombon.

Vädret var till en början strålande om ni frågar mig, varmt men mulet hehe. Vi åt midsommarbuffén, hade femkamp, barnen badade, vi dansade runt midsommarstången, vi åt efterrätt och mådde gott. Sedan precis innan läggning av barn blev det världens skyfall med blixtar och dunder, men det är mysigt med väder tycker jag. Signe sov, en trött Edith lindade jag in i filt och satte i mitt knä, och där satt vi och lyssnade på allt muller.

Sedan somnade alla barn och vi (som är ett gäng som inte bangar på traditionerna) drog ut i dimman och spelade brännboll i det blöta gräset. Snacks, sångstund, och till sist smög vi ungdomar in i huset för lite Mario cart innan vi vandrade hem i den ljumna natten.

En underbar dag!

Som vanligt, massvis med bilder så ni får hålla till godo med detta inte så snäva urval. Det blev också en väldigt blandad ordning, men äh…

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)