5 Jun

Juntan

Sedan typ ett par år har vi i tjejgänget junta varannan måndag. Vi har helt enkelt ett rullande schema med vem som bjuder in, så vi vet vems tur det är. Vi har typ åtta stycken vilket gör att det kan bli av även om någon är borta.

Och det är så väldigt mysigt! Jag har sagt det förr, men det är verkligen en av få aktiviteter i mitt liv som enbart ger energi. Jag kan vara trött och less när jag åker dit, och kommer tillbaka påfylld. En gladare fru, en bättre mamma.

Vi har ändå varit vänner i nästan 15 år och det är inte mycket vi inte delar med varandra. Igår fick vi båda prata bröllopet förra helgen, men framför allt välkomna gängets färskaste bebis, bara en dryg vecka gammal! Alltid lika otroligt och underbart. Få konstatera att ”inte en chans att ens egna barn varit såhär små”, och sedan få höra allt om förlossningen (och då menar vi allt, hehe) medan bebisen flyttas runt från famn till famn.

Ljuvligt!

5 Jun

Sofia och Erik

Vårens andra bröllop gick av stapeln förra lördagen, det var dags för Sofia och Erik att bli herr och fru Häggbom! En dag jag hade sett fram emot mycket, både på grund av att vi jobbat på mycket med tvättstugan så det var härligt att få klä upp sig och ha en barnfri kväll tillsammans med sin make! Sedan är det ju alltid extra trevligt med bröllop, och med lagomt mycket uppgifter hehe. Jag sminkade bruden och Jakob filmade lite, men i övrigt njöt vi av att vara gäster!

Och vilken fin dag det blev! Så tacksam över alla dessa härliga relationer runt omkring oss som vi får se växa fram, och jag är så glad över att Sofia och Erik har hittat varandra!

Tack brudparet Häggbom för en strålande dag!

 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)