10 Maj

Sofias möhippa

I lördags var det alltså dags att fira tjejgängets andra brud den här våren, nämligen Sofia! Även om det alltid är med lite dåligt samvete man åker iväg en hel lördag från familjen, så är det ju väldigt trevliga dagar även för en själv, hehe.

Sofias möhippa innehöll överraskning i ett garage, sedan blev det glasblåsning, after noon tea som vi hade gjort själva, och scoutlekar på Kalaberg med korvgrillning och promenad. Efter det gjorde vi vispad tvål tillsammans med Sofia som har företaget Hing Organics (otroliga ljus bland annat), väldigt uppskattat av oss alla. Och efter det några uppdrag under temat ”Breaking the law” för laglydiga Sofia, och sedan avslutades dagen med att göra pizza i Anderssons bagarstuga.

En otroligt mysig dag, tack Sofia och alla inblandade!

(Jag var filmare, så i vanlig ordning är fotograferingen gravt undermålig…)

10 Maj

Vad jag tänker på och lite till.

Åh. Bloggen är för tillfället mest ett dåligt samvete, och alla andra (alltså de proffsiga bloggarna som jag följer) verkar ju hinna blogga fler inlägg per dag och här går det veckor mellan inläggen. Men, försöker förlika mig med tanken på att det här just nu får vara precis den typen av blogg – en ”när-stunden-faller-på”-blogg. Är så glad att ni är så många som fortsätter kika in här! <3

Hur som helst, det är väldigt mycket som händer och vi har hunnit avverka en härlig möhippa för Sofia (kan återkomma med eget inlägg om det), och vi har äntligen fortsatt med tvättstugerenoveringen som ju tog en ”liten” paus. Matkällaren/förrådet är klart förutom golvlister, och till veckan kommer elfa-hyllorna till det rummet samt klinker så att vi äntligen kommer vidare med det! Längtar obeskrivligt mycket tills det är färdigt, eftersom det då kan rensas vidare i typ alla andra utrymmen i huset också (blir nämligen massor med ny förvaring).

Vi har ju också fått de underbara nyheterna att lillebror Viktor och Sarita har förlovat sig (äntligen!), så imorgon ska vi på förlovningsfest! Så väldigt roligt!

Sedan är det mycket hur-ska-jag-hinna-jobbet-innan-semester-tankar. Jag är också sugen på att plantera i pallkragarna imorgon trots att det fortfarande är lite tidigt, men annars hinner vi ju inte njuta av dem innan vi flyttar ut på stugan.

Och just ja, vi har börjat med någon slags utökad grusuppfart också.

Vi har också provat lägga ut vårt hus till uthyrning i sommar! Och måste göra om hela vårt sovrum på stugan för att få plats. Någon som har en våningssäng som ni vill sälja vidare?

Och sedan har vi bokat tågresa till Göteborg också, med familjen. Och behöver ordna resa till Borås i slutet av sommaren, då det blir ännu ett bröllop! Älskar bröllop!

Ja ni, så mycket roligt att se fram emot och rätt mycket att tänka kring. Såsom det brukar vara, med andra ord. Livet hörrni! Tacksam!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)