15 Mar

Födelsedagen

God morgon från sängen med en pigg liten en som krafsar runt bredvid mig. Vi fick en så mysig födelsedag igår! Förutom en liten spontan rotfyllning hos tandläkaren för min del (fråga inte) så hade vi frukost på sängen (så roligt att se hennes glada ansikte när vi kom in och sjöng!), pysslade länge med nya pyssellådan, lekte med playmo, badade och hade en ganska vanlig dag med lite extra Edith-fokus.

Strax efter 17 kom mor, far och svärföräldrarna på minikalas och åt middag och marängswiss! Väldigt uppskattat av Edith!

Av dem fick hon lite större playmo-saker som krävde en del ihopbyggnad så resten av kalaset gick åt till att mysa med det och leka, vi hann göra större skiva till hennes skrivbord så att allt skulle rymmas och klockan var över 21.30 innan födelsedagsbarnet låg i sängen. Ett mycket nöjt födelsedagsbarn!

Också perfekt att få sådana här presenter lite mer i lugn och ro, än att man ska bygga ihop tusen småbitar när det är huset fullt…! Så på lördag blir det stora kalaset med hennes vänner och släkt, och det är så mysigt att hon är så stor att hon uppskattar att kompisarna kommer. Det är mycket prat hemma om ”gästorna som ska komma på mitt kalas” hehe.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)