16 Dec

Decembermys

Hej i decembermörkret! Tänk att det snart vänder igen och blir ljusare? Jag ska erkänna att jag blivit lite bekväm här med alla julkalenderinlägg (allt för att få lite julefrid) och försöker njuta av den här bästa månaden på året.

Jag pendlar mellan att vi har det supermysigt och jag försöker göra ”det lilla extra” med Edith, som att ta med henne på julmarknad och åka häst och släde, duka fram adventsfika till oss vid hennes lilla bord, öppna julkalenderpaket och leka (hon har en playmobil-kalender) och träffa familj och vänner. Samtidigt som jag också märker att jag är rätt sliten, har någon form av upphakning i ryggen som jag inte får till, samtidigt som nätterna fortsätter vara halvbra (fördelen är att man vänjer sig tillslut). Så ibland är allt sååå mysigt så jag får nypa mig i armen, för att en timme senare vilja ringa hem Jakob från jobbet för att gråtandes få lägga mig ensam i sovrummet resten av kvällen, hehe. Ungefär som hela hösten varit med andra ord, högt och lågt!

Försöker också förlika mig med tanken på att jag inte hinner med kanske exakt allt som jag brukar vilka hinna göra, såsom julpyssel, städning, julgodis, dekorationer i krukor osv. Men jag känner mig ovanligt duktig på att ”inte vara så duktig” och istället göra det jag tycker är allra roligast. Tänk att det faktiskt går att öva på det!

Vi går in mot sista veckan innan julhelgen och jag har tänkt låta Edith vara en sista dag på förskolan på tisdag innan jullov (och byte av avdelning, hon börjar stora avdelningen efter jul!) och har planerat in lite olika mysaktiviteter. Sedan börjar julhelgsfirandet redan på fredag och efter det är det julevenemang varenda dag i flera dagar! Älskar det. Men älskar också att vi sedan har jullov alla tillsammans fram till 8 jan!!

16 Dec

Lucka nummer 16: ” Valet jag aldrig haft…”

Vad menas? Vad skulle vara ett val man aldrig haft, räknas det som ett val då? Jag valde i alla fall aldrig om jag skulle satsa på en fotbollskarriär eller inte, det är ett som är säkert. Var nämligen riktigt dålig. Och sedan var jag i ett lag som var riktigt bra, vilket gjorde kontrasten ännu större. Dock har en av mina back-kollegor just gått och vunnit SM-guld med PIF, heja och grattis Emelie!

Det ser ni ju själva att det här inte är något framtida fotbollsproffs. Bara att jag gjorde bedömningen att jag hade tid att bli fotograferad mitt i matchen säger väl en del. Okej, det kanske var efter matchen. Men poängen är densamme.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)