13 Dec

Lucka nummer 13: ” Val jag glömmer bort jag har…”

Jag tänker att det mesta är val här i livet, vad man vill utbilda sig till, jobb, var man vill bo osv. Inser att det är rätt privilegierat att få tänka så, att det mesta är val. Men val jag glömmer bort?

Ett val jag tänker varje dag att jag inte vill glömma bort är hur jag uppfostrar och är mot mina barn. Försöker tänka mycket på att varje dag och händelse ändå är en slags pärla på deras ”barndomshalsband”, för att liksom hjälpa mig själv förstå att det påverkar. Lite som i den där barnfilmen ni vet, Insidan ut? Sedan kan det ju såklart vara jobbigt också förstå att ”skit också, den där pärlan blev inte så bra som jag hade velat”, men det får man ju släppa. Poängen är i alla fall att jag vill att det ska vara övervägande fina pärlor i deras liv. Kärlek, mysiga stunder, trygghet, busig lek, tydliga ramar, överraskningar. Det valet vill jag påminnas om varje dag.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)