5 Dec

Lucka nummer 5: ” Mitt svåraste beslut i livet”

Vad mycket fokus på svårt och misslyckande, jag som bara glidit runt på en räkmacka hela livet och aldrig behövt ställas inför några svåra beslut. Okej lite skämtsamt, men nej, egentligen är det typ precis så.

Men ett beslut som jag funderade mycket på var när jag hade gått klart min utbildning 2013, då jag både fick erbjudande om att vikariera ett halvår som kommunikatör i Piteå församling och vara lärling nere på Perfect Day i Stockholm där jag hade praktiserat. Det var ju på den tiden de liksom var tre anställda och jag visste att det skulle komma att bli något stort som jag hade stor chans att få vara en viktig del av. Och det var ju väldigt svindlande tanke! Men samtidigt visste jag också att jag inte trivdes bra ifrån familjen. Jakob hade nog kunnat flytta med mig ett par år, men jag var också rädd för att jag för all framtid skulle känna mig kluven över var jag ville bo, om jag hade ett coolt jobb som jag älskade i Stockholm och hade alla människor jag älskade i Piteå?

Såhär i backspegeln när jag nu har ett jobb jag älskar även här så är jag nöjd med hur det ändå blev, även om jobbet i sig kanske inte är lika creddit som att vara mitt i Stockholms kändiskretsar hehe… Och få massa gratisprodukter. Hjälp vad vi fick bud med saker som jag glatt fick ta av (vi snackar massvis med parfymer, skor, karaffer från Eva Solo, smink osv osv).

Men vad är det jämfört med mitt kära Svensson-liv i Piteå med de jag älskar mest…? ”Ingenting” viskar ni i kör.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)