4 Dec

Lucka nummer 4: ” Så valde jag att spendera sommaren 2018″

Haha kommer alltid ha så blandade känslor inför sommaren 2018 som ju alla andra älskade. Och jag verkligen njöt järnet av de två-tre semesterveckor som vi fick med Edith! Höggravid och allt. Men sen var det min värsta mardröm att få barn mitt i supervärmen, får ångestkli bara jag tänker på de där sista dagarna med värkar, värmen på förlossningen när svetten bara rann längs ryggen (alltså dagarna på BB, på förlossningen var jag svettig av annan anledning), och sedan de typ tre veckorna efteråt när det var supervarmt och jag och Signe satt instängda i huset med värk, sveda och ångest över att inte kunna följa med Jakob och Edith till badstranden på dagarna.

Sedan är ju sommaren 2018 såklart en av mitt livs mest minnesvärda eftersom vi ju fick världens bästa gullunge, men det står liksom för sig. Jag ser verkligen fram emot kommande sommar, med två ”lite större” barn!

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)