3 Dec

Lucka nummer 3: ”Mitt senaste beslut”

Hehe ja, nu kan man ju lägga det här på en väldigt seriös nivå men det rätt nytagna beslutet om att ibland göra roliga saker först har verkligen varit glädjande men också SVÅRT. Det blir mer och mer tydligt hur många vi är som faktiskt fullkomligt sliter ut oss på grund av all press och stress kring vad vi bör göra hemma och i vårt vardagliga liv. Läser andra bloggare som lever med samma tankar (ja, tvångstankar) om den långa listan av saker som ska vara gjorda innan man känner sig nöjd med sig själv. Så otroligt ovärt egentligen. Men också jättesvårt att komma ifrån, för det handlar ju om tankemönster mer än om det praktiska. Jag kan ju självklart bara strunta i att städa, planera middagar, delta i planeringsmöten, sortera ut sommarkläderna, betala räkningarna (skoja) – men jag skulle ju må skit om jag gjorde det. Så det gäller ju att hitta något mellanting där man känner ett good enough över allt det man faktiskt hinner göra.

Ja, det här går ju skriva oändligt kring men kan inte alla vi som känner igen oss i det här försöka tänka lite mer good enough nu i december? Njut! Baka pepparkakor istället för att dammsuga, det syns ändå inte i mörkret! Läs julböcker istället för att städa förråd! Ät julgodis framför en tisdagsfilm! 

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)