2 Dec

Lucka nummer 2: ”Ett misslyckat val”

Oj, ett misslyckat val? Jag? Som är de perfekta valens mästare? Nä men skämt åsido, jag vet inte vad det skulle vara? Är det något jag ibland kan ångra så är det att jag inte åkte iväg som au pair i ett år i något annat land. Hade gärna velat leva ”i vardagen” med en annan kultur och ett annat språk, och det är också något jag känner är försent nu, att göra på det sättet. Men samtidigt går det ju inte veta hur andra saker hade blivit då och det är inte mycket med mitt nuvarande liv som jag hade velat ”riska” om vi säger så. Det är inte speciellt gynnsamt att gå omkring och ångra saker tänker jag? Allt är ju en kedja av händelser som leder till något, antingen en lärdom eller något direkt bra.

Ett annat misslyckat val är den gången jag skulle rida på en elefant med mina bröder. Men jag som annars var så modig fick plötsligt panik precis när de skulle lyfta upp mig, och fick istället rida en pytteliten ponny. Inte helt nöjd över det infallet, som synes.

Ännu ett misslyckat val hade kunnat vara utsmyckningen av den här sockerkakan som jag och kusin Elin ”svängde ihop”. Vad som står på den? ”Kusiner”. 

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)