1 Dec

Lucka nummer 1: ” Mitt första aktiva val jag gjorde i livet”

Förutom barnbeslut som vilken glass jag ville ha, eller om jag skulle rida den stora ponnyn eller den lilla (ja, det här är min barndom i ett nötskal, så tungt har jag haft det) så tänker jag att det var när jag sökte in till musikklass inför högstadiet. Det kändes verkligen som ett aktivt val att liksom ”göra något annat” och inte bara följa med klassen till den andra högstadieskolan. Jag tror såhär i efterhand också att det var ett av mina absolut viktigaste val, med tanke på vilken positiv kedja det skapade (vänner för livet, ambition till studier, körer, kören där jag sen träffade Jakob för första gången (!), valet av gymnasielinje som sen ledde till vad jag jobbar med idag, osv osv)

Då kändes jag mig så stor och säker i beslutet att söka, men såhär i efterhand kan jag vara rätt imponerad över att mitt tolvåriga jag vågade göra en sådan förändring. Heja Emma! Och tack speciellt mor för nödvändig pepp.

Emma på Liseberg typ 12 år, lägg gärna märke till tunnluggen, läderbanden i byxorna och fodralet till den analoga kameran. 

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)