5 Nov

Små tankar

Jag vill alltid börja mina inlägg med att skriva att ”tiden bara susar iväg” hehe, men jag tror inte det behöver påpekas ännu en gång. Det var så länge sedan jag uppdaterade så jag samlar några av mina små tankar som snurrar i huvudet i punktform:

  • Vi går mot jul! Och jag är orimligt peppad på att få beställa matchande julklänningar till tjejerna, aaah – skit i genustänk, gulligt och juligt ska det vara!!
  • Mer jultänk. Julpyssel? Bakning? Julklappar? Julpynt? Belysning? Så mycket planering. Iiiih.
  • Efter en tuffare sömnperiod har jag nu haft flera barnfria stunder vilket gör sååå mycket för psyket (tack flaskan med ersättning på kvällen!), vi hade bland annat en helkväll i lördags med vänner där vi åt lyxmiddag på Kiosken, sedan har jag fått vara på bio med Lina och Hanna och se A star is born som alla pratar om. Och JA, den var bra (har lyssnat på låtar från den hela veckan) men lite mörkare än vad jag trodde?
  • Signe somnar samtidigt som Edith på kvällarna!! Jag blir tårögd varje gång. Att kunna starta läggningsprocessen med pyjamasar, blöjor, nappflaskor och sedan lägga Edith och söva Signe i vår säng och att de sover kring 20, det är maaagiskt! Edith sov absolut inte den tiden när hon var så här liten så jag är i chock. Sedan är väl nätterna halvers, inatt ammade vi många gånger så det blir rätt avbruten sömn.
  • Vi har haft vårt sista Café Tre någonsin! Efter många år har vi nu bestämt oss för att ta en paus, och det känns helt rätt. Vi avslutade storslaget i fredags med flera musikakter, massor fika och MÄNGDER av besökare! Måste ha varit närmare 250 pers. Så tacksam över allt roligt vi har haft!
  • Jag har kommit på att jag saknar smink. Tycker faktiskt att det är jätteroligt och har alltid tyckt det! Älskar liksom själva målandet. Men… inte riktigt prioriterat just nu.
  • Men på tal om att måla så fick jag världens sug när jag ser Underbara Claras läckra bilder, mysigt såhär i höstmörkret! Så idag på förmiddagen har jag och Edith haft det sådär idylliskt mysigt när Signe sov, och har suttit och målat med våra färger med musik i bakgrunden. Jag älskar att umgås med henne sådär, och blev alldeles varm av att se hur lycklig hon blev över att få måla mig i ansiktet med vattenfärgen. Älskade barn!!
  • Har bestämt mig för att ibland faktiskt göra de roliga sakerna först. Jag vill typ alltid hinna bocka av hela min lista av måsten innan jag typ sätter mig och målar, men antingen tar den listan aldrig slut eller så är man så trött när det väl är dags så att man inte ids. Det är mitt mål nu fram till jul.
  • Hur går det egentligen med regeringen..? SKOJA. Det tänker jag faktiskt ingenting på just nu.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)