28 Sep

Tilde tre år

Vilket kalas vi var bjudna på igår! Det är alltid lyxservering hos Hanna och Anton, igår var det god pajbuffé och fantastisk Greta Gris-tårta. I och för sig är jag omgiven av människor som skapar lyxservering, vilken otroligt tur. Det är också tur att jag själv gillar att hålla kalas, annars hade det lätt blivit prestationsångest i det här gänget, hehe.

Vi stannade länge och lekte med alla Tildes nya leksaker, hon fick exempelvis playmo-grejer och SOM jag blev sugen på playmo! Vi lekte mycket med det när vi var små, men nu har det ju kommit massor med nya roliga set?? Har googlat hela morgonen och vet precis vad jag vill köpa till Edith i julklapp. Började också fundera på att vi nog måste uppdatera Ediths rum rent möbleringsmässigt, hon behöver ju mer bordsyta att leka på! Hennes rum är mer anpassat för golvlek men den tiden börjar ju vara förbi. Nu är det mer småsaker-lek, rita, pyssla osv, där man gärna vill ha låg bänkyta som hon kan stå/sitta bredvid. Det får bli nästa projekt tror jag. Det värsta är att vi i samma veva kanske bör göra om så att de liksom får varsitt rum, ett med större grejer som Signe kan leka med, och gissa vad som ryker då…? Mitt skrivbord i kontoret… Okej, det kanske går att förhala lite till.

Åter till kalaset, vi tackar så mycket Tilde för att vi fick vara med och fira dig!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)