19 Sep

Onsdagskväll

Här sitter jag i soffan, Jakob är på simkurs (ja alltså han kan simma, men det här är tydligen ett snäpp upp) och det slår mig att jag sitter själv i soffan och ser Idol för att barnen för första gången somnade samtidigt i varsin säng, eller ja Signe i vagnen. Nu råkade det vara mer en slump ikväll, Signes kvällar ser fortfarande väldigt olika ut av förståeliga skäl.

Men jag stannar ändå upp och inser att det var sådana här stunder som jag verkligen visualiserade där de första skälvande veckorna med bebis när det kändes som att jag aldrig skulle få en stund för mig själv igen. Minns att jag upprepade mantrat: This to shall pass. Jag visste ju att det skulle komma kvällar igen när vi två vuxna satt och kunde putsa ut med te och kex, och man faktiskt kanske hade lite ork att säga ett ord eller två utan att stupa i säng direkt.

Haha det är så märkligt att pendla mellan att smålängta efter stabilare tider med att njuta järnet av den här tiden hemma eftersom jag ju veeet att tiden ändå går superfort. Och jag är så väldigt tacksam över att jag får finnas till och uppleva det här, med mina älskade döttrar (har inte vant mig vid pluralformen än!!).

Idag har vi i alla fall varit ledig alla tre och besökt öppen förskola som kyrkan har (älskar öppen förskola, världens bästa grej för föräldralediga), sedan sov Edith en riktig långsovning (också en bra effekt av öppen förskola), vi har ätit middag och haft besök av Hanna, Anton och Tilde. En fin vardagsonsdag!

En bild från gårdagskvällens premiärcykling på vägen. Ja alltså, hon cyklar inte än, det är bara en balanscykel utan trampor.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)