6 Sep

Torsdag

Och så går vi mot helg igen, det går fort! Jag har känt mig lite sliten den här veckan, haft dåligt tålamod. Och när det blir onödiga konflikter så blir jag så väldigt besviken på mig själv efteråt, och tänker att jag ska hantera det annorlunda nästa gång. Signe är i något läge där hon vill vara i famnen exakt hela tiden (tackar Hanna för sjalen som jag lånar!) och det gör att jag blir trött i ryggen och less på att bära, men istället går den irritationen lätt ut över Edith vilket ju är orättvist. Försöker vara noggrann med att säga förlåt om jag har brusat upp onödigt mycket, eller förklara att jag blev arg för att jag egentligen är trött osv. Men man vill ju helst hantera allt med sin bästa pedagogik, pust…

Jag hade nästan glömt det med bebisar, att de verkligen är med en exakt varje stund på dygnet. Man bär, matar, söver och hon är ju vaken med oss även på kvällen (som ju annars är de återhämtande barnfria två timmarna) och sover bredvid mig hela natten. Och den här veckan har jag ibland bara känt: Jag. Vill. Vara. Ifred! I tystnad! Själv med mina egna tankar! Bara en liten stund! Och så får jag dåligt samvete över det också då, haha. Ja ni, det är inte lätt att vara förälder alla gånger.

För man älskar dem ju så oändligt mycket. Vill verkligen vara mitt bästa jag varenda dag för dem. Tur att Edith inte är så långsint, man blir snabbt bästa vänner igen.

Hon är för övrigt väldigt rolig och gullig nu när hon pratar på om allt möjligt. Och som vi leker rollspel! Oftast är hon Emil och jag ska vara Alfred. Eller Anton. Hon har missuppfattat vad de säger, för istället för ”du och jag Alfred”-grejen när Alfred svarar ”Tror jag det” så säger Edith ”De vet du.” Hon körde också häromdagen att vi skulle vara varandra och när jag frågade vad jag som Edith skulle säga svarade hon: ”Du säga jag vill se böörnfilmen!” (Björnbröder alltså) och när jag frågade vad mamma skulle svara då så svarar hon: ”Nä, jag vill se nyheterna.” Haha!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)