27 Aug

30-årskalas

Måndag morgon och jag ligger kvar i sängen med Signe medan Edith ligger i soffan och ser på mobilen med Jakob. Hur gjorde man med morgonpigga barn innan mobilen? Hehe.

Har ni haft en bra helg? Vi har haft en mycket trevlig helg, med fredagsmys hos mor och far, och sedan i lördags var det första 30-årskalaset i gänget! Robban fyllde år och Magdalena är ett riktigt kalasproffs så det var lekar, tipsrunda, musikquiz, drinkblandningar (drack sjuka mängder rabarberdricka), hemmagjorda burgare (ja brödet också) och god efterrätt. Och som om det inte var nog avslutades lekarna med grand finale där de hade gjort utslagstävlingen från Mästarnas mästare! Väldigt fränt att stå där i mörkret och vänta på att lampan skulle släckas.

Otroligt lyckat, och Signe skötte sig galant (Edith sov hos sin farmor och farfar). Och som om det inte var nog föddes en ny bebis under natten mot söndagen sen – en liten Lisen! Vilken grej!

Hann bara knäppa exakt fyra mobilbilder under hela partyt.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)