24 Aug

På andra sidan

Det är så otroligt skönt när man plötsligt stannar upp och inser att man har kommit ut ur en lite deppigare tid, och äntligen är sitt vanliga jag som är lycklig och tillfreds med livet. Jag kan inte hjälpa det men jag drabbas verkligen av baby blues efter förlossning.

Första vardagsveckan snart gjord och jag bara njuter. Av att vara hemma med mina döttrar. Edith har varit två dagar några timmar på förskolan, och trots att hon faktiskt är otroligt lätt att ha att göra med just nu, och roar sig själv bra hemma så är det ju ändå tacksamt att hinna både fokusera på Signe lite mer samt att eventuellt hinna ikapp lite hemma, vila eller bara göra något ärende. Plus att Edith själv tycker det är roligt att vara där. Det kommer säkert märkas mindre skillnad ju äldre Signe blir, men just nu när hon sover mycket så blir ju skillnaden på vad man hinner ändå märkbar.

Har ni kommit in i hösten? Är det inte mysigt ändå? Älskar höstmyset med innemys, middagar med tända ljus, krispig luft och höstsol, alla tv-program som drar igång. Med julen i sikte. Okej, den tanken släpper jag exakt nu, men vi alla vet att den ligger där och gottar till sig. Mmm julijulijul.

Ikväll önskar jag familjemys med storfamiljen och äkta fredagssnacks med chips och dipp. Hoppas du får en härlig fredag!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)