6 Aug

Stughäng

Igår hängde vi på stugan för både våffellunch och senare middag också. Väldigt lyxigt! Stugan har verkligen varit en plats för vila den här sommaren, jag har inte gjort många knop. Speciellt skönt också när det ofta är lite svalare än övriga platser. Det var dock ett bra beslut att vi skulle flytta hem när bebisen kom, det hade inte varit lika härligt att bo där efteråt med allt som kommer då. Men då är det ju perfekt att få åka ut någon gång som besökare!

Det känns som att jag ligger efter med många bilder från den här sommaren, men det här var i alla fall från en dag förra veckan när vi fick träffa Ershags och umgås hela gänget på stugan. En trevlig dag!

6 Aug

Den långa sommaren

Alltså den här sommaren? Jag tycker den har varit oändlig! Både för att det var varmt så länge innan det ens var på tal med semestrar och annat, samt att vi sedan också är lediga väldigt länge i sommar – men också för att den liksom varit uppdelad i tre etapper. Den höggravida etappen på stugan med massa sommarlovsmys, hela förlossningsveckan med den bubblan som man gick in i då, samt nu hela bebistid-supervarmt-vara-hemma-i-huset-tiden. Och idag börjar många om att jobba – och då har Jakob fortfarande två veckor kvar?? Som sagt, oändligt lång.

Jag tycker det är så obeskrivligt skönt att det är lite svalare om dagarna nu. Jag fnissade för mig själv när jag såg att Underbara Clara lagt ut ett inlägg på instagram med vinterbilder och skrivit att hon var peppad på vintern med allt vad det innebär i att inte behöva vara ute, få lägga sig tidigt, se serier osv (och jag kände såklart igen mig, innekatt som man är), men framför allt var det roligt att läsa alla kommentarer – det finns få saker som folk tycker är så provocerande som människor som längtar efter vintern mitt i varma högsommaren haha.

Idag kör vi ett välbehövligt städ- och tvättrace här hemma, det blir väldans lätt stökigt när man är lediga hela familjen. Och ikväll kommer mor och far på middag. Börjar för övrigt bli pepp på höstnystartskänslan nu, med uppdatering av barngarderober (även om det tenderar bli dyrt……), en egen uppdatering med typ en frisörtid och kanske någon ny efter-graviditeten-tröja, planera veckomenyer med bra mat, en rejäl sockerneddragning (hur mycket socker har man ens ätit den här sommaren, vi har då ätit glass varenda dag och druckit massor med saft/dricka), höstkrisp i luften och kanske till och med en brasa??

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)