30 Jun

Den riktiga semestern

Och NU har vi båda semester! Hurra så skönt att vara två som delar på lite Edith-underhållning de sista veckorna. Det är ju många som roar på stugan, men det är klart att det är skönt när det är Jakob som avlastar – då har jag nämligen inte lika dåligt samvete, hehe.

Veckan som gått har innehållit diverse barnmorskebesök, ultraljud, tjejpicknick på stranden i kvällssol, bio, sommarfest med Jakobs jobb och storstädning av huset. Otroligt skönt! Och just ja, utomhusteater igår med Bröderna Lejonhjärta i Skellefteå! Väldigt mysigt med utomhusteater. Edith gjorde en kanoninsats och satt hela föreställningen. Bara en sådan sak. Tackar de läskiga delarna, hon har ju länge varit ett fan av ”det läskiga”, oavsett om det är björn i skogen eller spöken på vinden.

Men sedan måste jag också nämna torsdagens tandläkarundersökning – INGA HÅL!! Ni som har hängt med ett tag förstår kanske storheten i detta, det har alltså inte hänt sedan typ 12 års ålder när första hålet konstaterades. Vilken känsla.

Idag har vi njutit av att vara lediga tillsammans och strosat på kyrkmarknaden och nu har vi ätit middag och ser fotboll hos Hantons. Nu ska vi bara försöka göra mysiga saker och njuta av sista veckorna själva med Edith!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)