6 Jun

Bebiskläder

Jag var ju iväg och uppdaterade lite bebisgarderob för några veckor sedan, och till skillnad från förra gången när jag nitiskt följde appens tips om 9 omlottbodys, 4 pyjamasar osv så tänker jag att vi får ta det lite eftersom den här gången, det finns ändå kläder – men några nya plagg måste man ju få köpa.

Det blev i den marina, marinblåa stilen som jag verkar ha gått all in både för mig själv och Edith den här sommaren. Men marinblå är verkligen en trevlig färg.

Ett par nya bodys, små byxor, ett par pyjamasar och en liten bomullsoverall. Blir nog ganska exakt det som får följa med till BB sen också!

I övrigt har jag tvättat upp alla Ediths små kräkhanddukar, sådana där vita små från IKEA som vi hade typ 20 st av och som var ovärderliga vid både kräkningar, amningar och blöjbyten. OBS! Dock inte samma handduk vid alla dessa tre tillfällen…. Sedan har jag tvättat babyfilten, samt alla Ediths kläder i de minsta storlekarna. Köpt in det jag tycker man behöver från början, en liten napp, blöjor, salva osv.

Vagn har vi nog lagt på is, det är ju om man hittar någon enkel vagn åt storasyster som hon kan sova i under hösten. Men det känns som att det är lätt att lösa sen, viktigaste är ju att bebis har en vagn när hon kommer och det har vi ju. Det jag dock fortfarande skulle vilja ordna är en liten spjälsäng, bäddat med små lakan. Jag vet att hon inte kommer sova där från början, men det ser ändå så mysigt ut att göra i ordning en sovplats i sovrummet. Det ser så välkomnande ut.

Ingen i närheten Piteå som har en vit, rak och enkel spjälsäng som de vill sälja?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)