7 Maj

En helg i Hemavan

Måndag! Och jag känner mig lite gäspig ska erkännas, efter en helg i Hemavan tillsammans med Jakobs syskon och några kusiner. Väldigt trevligt! Trots att vädret inte var på vår sida. Mulet och små skurar av regn på lördagen, och rätt rejäl blåst på söndagen. Om vi såg någon sol? Jahadå, lagom tills vi skulle sätta oss i bilen och köra hem igen. Då var det minsann solen i ögonen hela vägen.

Tur att det kan bli väldigt trivsamt ändå, vi fick spendera en barnfri (yes, Edith var med mor- och farföräldrarna) helg tillsammans med ett glatt gäng och kunde fokusera på att spela spel, laga god mat, och faktiskt ta ett par utflykter också. Lördagens strapats blev ett riktigt fysprov för den gravida eftersom vi var tvungna att plumsa i lårhög blötsnö för att ta oss dit vi skulle, och jag ska erkänna att jag blev lite rädd där ett tag att det helt enkelt blev för tungt. Men det var stabila bebisrörelser där inne så jag lugnade ner mig och vilade lite på eftermiddagen när de andra tog en joggingtur för att ”låta kroppen jobba lite”. HAHA. Tack för den.

När vi kom hem vid 18-snåret igår mötte vi upp en något avig liten dam. Känner ni igen det ni småbarnsföräldrar, att det ibland kan slå lite bakut när man har varit borta länge? Man kan hämta efter en dag på förskolan och vara världens mest efterlängtade, och plötsligt efter ett par dygn ifrån varandra blir det liksom en konstig mix av jag-har-längtat-efter-er-men-varför-kommer-ni-först-nu-besvikelse? Det ska liksom både kramas/gråtas/testas på samma gång. Nåja, vi har inget planerat ikväll så då ska vi bara mysa ikapp.

Igår hann vi i alla fall även cykla förbi på det första kvällsfikat hos Viktor och Sarita som äntligen har fått flytta in i sitt hus som de har renoverat dag och natt sedan oktober! Vilket jobb de har gjort (med en hel del hjälp av föräldrarna)! Det var så mysigt att äntligen kunna umgås lite mer ”som vanligt” och inte bara i en snabb paus från bygget. Unnar dem verkligen att njuta nu under sommaren.

Tacksam för en så fin sista tu-man-hand-helg! Nåja, inte nu för evigt, men på ganska länge om vi säger så….

  

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)